Tänään treffasimme Jadorén omistajan kanssa ja kun vastailin hänen kysymyksiinsä ajattelin, että muutkin miettivät ehkä samoja asioita.

Pennun paino on 12 viikkoisena noin 12 kiloa (uros) ja 10 kiloa (Narttu).

Ensimmäiselle rokotukselle kannattaa madottaa pentu mutta toiselle ei enää tarvitse. Muutenkin nykyisin suositellaan harvempaa madotusta, koska madot alkavat tulla immuuneiksi matolääkkeille. Mikä tahansa matolääke käy paitsi Canex, jota käytän vain ihan pikkupennuille, koska se on niin mieto. Eli ei ehkä tehoa kaikkiin matoihin.

Kohta pentujen hampaat alkavat vaihtua toden teolla ja maitohampaiden poistumista kannattaa seurailla. Joskus saattaa maitokulmahammas jäädä tiukasti paikoilleen ja ohjata uuden hampaan väärään asentoon.

Pentujen rekisteröinti ei edelleenkään ole edennyt. Odottelen yhä allekirjoitettua astutustodistusta Eestistä. Piret on ollut niin paljon matkoilla, ettei ole ehtinyt laittaa postia tulemaan.

Zabavan -koirilla on keskusteluryhmä Facebookissa, johon on vapaa pääsy kaikille. Osoite on  http://www.facebook.com/group.php?gid=139250037210&ref=share 
Jos tuo ei aukea, kokeile hakusanaksi Zabavan.

Tämä pentupäiväkirja siirtyy pian etusivulta linkit -sivulle, josta sitä voi käydä lukemassa ja kommantoimassa kuten tähänkin asti.